Golonka po zbóju

Pyszna i soczysta golonka wieprzowa - pasteryzowana.

Sposób przygotowania:

Wyjmij produkt z folii ozdobnej, nie zrywaj, nie rozcinaj folii zewnętrznej. Umieść produkt z folią wewnętrzną w gorącej wodzie i podgrzewaj przez ok. 20 min. Wyciągnij z wody, usuń folię. Podaj na ciepło. Dodatkowo, aby uzyskać chrupiącą skórkę, wstaw do rozgrzanego piekarnika przy temperaturze 220°C na ok. 10 min.

Więcej szczegółów

19,99 zł

Więcej informacji

Golonka wieprzowa z kością 96%, oleje roślinne (rzepakowy, słonecznikowy), sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, suszone warzywa (cebula, marchew, czosnek, pietruszka) aromat (mięsny). Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko łącznie z laktozą, seler, gorczycę.

Wartość odżywcza w 100 g produktu: 

Wartość energetyczna 931 kJ / 224 kcal; tłuszcz 17 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,4 g; węglowodany <0,5 g, w tym cukry <0,5 g; białko 17 g; sól 0,7 g.