Leczo po węgiersku [480g]

Leczo po węgiersku [480g] Zobacz większe

Czerwona papryka, cukinia, czosnek. Wyrób wyprodukowany na bazie czerwonej papryki, cukini oraz mięsa wieprzowego o charakterystycznym lekko słonawym smaku z wyraźnym aromatem warzyw, przypraw i wędzonki.

Więcej szczegółów

10,02 zł

Więcej informacji

woda, warzywa 28% (papryka, cukinia, czosnek), mięso wieprzowe 14%, kiełbasa wieprzowo-wołowa wędzona, parzona 12% (mięso wieprzowe 67%, woda, mięso wołowe 9%, skrobia, sól, błonnik sojowy, przyprawy, białka mleka (łącznie z laktozą), stabilizator E451, substancje zagęszczające: E417 E415, przeciwutleniacze: E316, E300, glukoza, aromaty, barwnik E120, ekstrakty przypraw, wzmacniacz smaku E621, hydrolizat białka sojowego, regulatory kwasowości: E575, E325, substancje konserwujące: E250, E262), przecier pomidorowy 6%, cebula smażona 5% (na tłuszczu wieprzowym), sól, susz warzywny (marchew, pasternak, cebula, por, natka selera, natka pietruszki), przyprawy, aromaty.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna  323 kj / 78 kcal; tłuszcz 4,7 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,8 g; węglowodany 3,0 g, w tym cukry  2,9 g; białko 5,4 g; sól 0,85 g.