Brak produktów
Prawdziwy, tradycyjny salceson, który od zawsze jest nieodłącznym elementem świniobicia.
Produkt odznaczony certyfikatem QAFP - System Gwarantowanej Jakości Żywności uznany przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi jako krajowy system jakości żywności. Głównym celem Systemu jest zapewnienie ponadprzeciętnej jakości produktów spożywczych oraz restrykcyjna kontrola na każdym etapie produkcji.
[1 szt.- ok. 1,5 kg]
Mięso wieprzowe 63%, serca wieprzowe 12,5%, ozory wieprzowe 12,5%, woda, sól, żelatyna wieprzowa, przyprawy. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, soję, mleko łącznie z laktozą, seler, gorczycę.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 785 kJ / 189 kcal; tłuszcz 14 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,3 g; węglowodany <0,5 g, w tym cukry <0,5 g; białko 16 g; sól 1,7 g.